Ondersteuning installatiematerialen

Voor elke installateur de juiste ondersteuning en installatiemateriaal!

In een kennismakingsgesprek bespreken we eerst uw situatie en wensen. We willen ons zo goed mogelijk inleven in uw positie, zodat we des te beter uw behoeften begrijpen en daarover kunnen meedenken. Professionele installateur of zelfplaatser? Iedereen kan bij ons terecht voor het volledig gamma van elektriciteitsmaterialen.

Hoe kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen?!

Wat maakt ons deskundig?

Door onze verkoopexpertise op vlak van elektrisch installatiemateriaal, hebben wij een sterk onderbouwde technische kennis.
We beschikken over een breed aanbod van kwalitatieve A-merken, onder andere uit België, Spanje en Italië. Zo kunnen we beter inspelen op zeer uiteenlopende wensen.
Onze klant staat in de spotlight! Elk project wordt op maat uitgewerkt, volledig gebaseerd op uw behoeften. De nieuwste trends worden nauw opgevolgd en ons assortiment en deskundige kennis evolueren constant. We denken proactief mee, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Een persoonlijke service en goede communicatie zijn daarbij van groot belang.

Hulp nodig bij je lichtplan?

Kan een kennismakingsgesprek kunnen we via een lichtplan zorgen dat alle verwachtingen tot in de puntjes in kaart worden gebracht.

Ondersteunen wij architecten?

Door onze jarenlange technische kennis, kunnen we binnenhuisarchitecten bijstaan met professioneel advies in diverse projecten.

Maken wij een voorontwerp?

Op basis van het lichtplan wordt een voorontwerp gemaakt. Een compleet concept wordt uitgewerkt, om u een duidelijk beeld te geven van de oplossingen die wij u voorstellen.

Decoratie & beleving?

Gehele ruimtes kunnen op elkaar worden afgestemd, om zo een maximale beleving te bewerkstelligen. Van een warme sfeercreatie in de ene ruimte tot een praktische verlichting in de andere. Met alle factoren wordt er rekening gehouden, van functioneel tot decoratief. We zijn daarbij specialist in het creëren van de juiste beleving!

installatie support

Aanvraag indienen

Of je nu professioneel technieker bent of zelfplaatser, vul hier je aanvraag in. Dit geeft ons als leverancier een voorsprong in het begeleiden van jouw project. We vragen je om alvast je gegevens, duidelijke projectomschrijving, documentatie en foto’s met ons te delen.

  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, jpeg, png, pdf, Max. file size: 8 MB, Max. files: 10.

    Wij zijn pas tevreden als we uw droombeeld hebben kunnen verwezenlijken!

    Vertel ons uw wens en wij helpen u graag verder!

    Contacteer ons