Skip to main content

Een uniek lichtplan voor elk project

Voor al uw dromen op vlak van verlichting in de renovatie en nieuwbouw van woningen en kan- toren, zijn wij graag uw licht in de duisternis.

In een kennismakingsgesprek bespreken we eerst uw situatie en wensen. We willen ons zo goed mogelijk inleven in uw positie, zodat we des te beter uw behoeften begrijpen en daarover kunnen meedenken. Via een lichtplan zorgen we ervoor dat alle verwachtingen tot in de puntjes in kaart worden gebracht. Door onze jarenlange technische kennis, kunnen we tevens binnenhuisarchitecten bijstaan met professioneel advies in diverse projecten.

Op basis van het lichtplan wordt een voorontwerp gemaakt. Een compleet concept wordt uitge- werkt, om u een duidelijk beeld te geven van de oplossingen die wij u voorstellen. Gehele ruimtes kunnen op elkaar worden afgestemd, om zo een maximale beleving te bewerkstelligen. Van een warme sfeercreatie in de ene ruimte tot een praktische verlichting in de andere. Met alle factoren wordt er rekening gehouden, van functioneel tot decoratief. We zijn daarbij specialist in het creë- ren van de juiste beleving!

Wij zijn pas tevreden als we uw droombeeld hebben kunnen verwezenlijken!

Vertel ons uw wens en wij helpen u graag verder!

Contacteer ons